Over ons

Hot Stuff Coverband

Hot Stuff is een 8 koppige band uit de Achterhoek met allemaal een passie voor muziek. Van het spelen van disco, motown en soul muziek worden wij hartstikke blij en wij hopen jullie ook. Met groovy basloopjes en een heerlijke partij toeters maken we er echt een feestje van. Hotstuff is een coverband  Dus draai je heupjes maar vast goed warm en doe wat rek en strek oefeningen vooraf want op onze muziek is stilstaan bijna onmogelijk. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor versleten schoenen en zere keeltjes. 

Coverband uit Gelderland voor jouw feest

Een coverband voor jouw bruiloft, feest of festival kun je bij Hot stuff coverband terecht. Jij kiest de locatie of dit nou een cafe, tent of zaal is. Hot Stuff verzorgt een complete avond aan muziek waarbij niemand stil kan staan! 

Leden

Bram

Saxofoon

Laura

Zang

Siebe

Drums & vocals

Rick

Toetsen

Tjeerd

Trombone & Vocals

Jelmer

Trompet

Rik

Gitaar

Myrthe

Bas

Repertoire Hot stuff

Hot stuff is een coverband die zich focust op de hits uit de clubs van vroeger. In het repertoire vind je disco klassiekers maar ook soul en funk knallers behoren tot de lijst. Artiesten als ABBA, Bee Gees en stevie Wonder zijn op een avondje hot Stuff vaste prik. Benieuwd naar ons complete repertoire, bekijk hieronder onze spotify lijst eens! 

Neem direct contact op!